Primi
Primi
10,00
Spaghetti alla bolognese
- traditionele bolognesesaus geserveerd met parmezaan
10,00
Spaghetti alla carbonara
- spaghetti met guanciale (kinnebakspek), ei, pecorino sardo en zwarte peper
11,00
Pennette al salmone
- pennette in een romige tomatensaus met licht gerookte zalm
11,00
Tortelloni panna & prosciutto
- tortelloni met vleesvulling in een roomsaus met ham en parmezaan
11,00
Lasagne al forno
- klassieke lasagne met bolognese- en bechamelsaus
11,00
Lasagne agli spinaci
- vegetarische lasagne met spinazie en een tomaten-en bechamelsaus
14,00
Linguine allo scoglio
- lintpasta met zeevruchten (licht pikant)
13,75
Linguine vongole & bottarga
- Sardijnse klassieker met venusschelpen (vongole veraci) en geraspte viskuit (gedroogde viseieren)
13,50
Trofiette guanciale, funghi misti & zafferano
- verse korte pasta met guanciale (kinnebakspek), gemengde paddenstoelen en saffraan
13,50
Culurgiones al pomodoro
- sardijnse ravioli gevuld met aardappel, pecorino en munt in een klassieke tomatensaus
13,50
Ravioli ricotta & spinaci in salsa di datterino, melanzane & ricotta salata
- Ravioli gevuld met ricotta en spinazie in een sausje van dadeltomate, aubergine en gezouten schapenmelk ricotta
13,50
Trofiette alla carlofortina
- verse korte pasta met tonijn, cherrytomaten en groene pesto van basilicum en pijnboompitten met pecorino sardo