Secondi
Secondi di pesce
23,00
Cassola di pesce
- klassieke vis- en zeevruchtenschotel uit sardinië in een licht pikante tomatensaus met verse kruiden en citroen
22,50
Filetti di spigola alla vernaccia
- zeebaarsfilet in een versterkte witte wijnsaus uit sardinië
21,00
Fritto misto
- gemengde gefrituurde visschotel
22,50
Gamberoni alla griglia
- gegrilde gamba’s met een knoflook-citroen dressing
Secondi di carne
19,75
Saltimbocca alla romana
- varkensschnitzels met parmaham en salie in een witte wijnsaus
19,75
Scaloppine al gorgonzola
- varkensschnitzels bereidt met pittige gorgonzola
22,00
Tagliata di manzo
- gesneden runderbavette geserveerd met champignons, rucola, crema di balsamico en parmezaan
23,00
Filetto ai funghi
- gegrilde rundertournedos met een romige saus van gemengde paddestoelen
Contorni
4,25
Insalata mista
- gemengde salade
4,50
Contorno del giorno
- bijgerecht van de dag
4,00
Patatine fritte
- frites